b r ö d b a k


Känner mig som super women som har 10 nybakade bröd under duken klockan 8 på morgonen. Suuuger i mig känslan. Ja, ibland är det väldigt positivt med morgonpigga barn. Men bara ibland. Att jag rör ihop bröddeg kvart över 6 på morgonen händer ju inte alltför ofta så för den skull behöver inte lillkillen vakna 05:15. 

Har planer på att ta några bröd till lotteriet ikväll (ni minns väl gemenskapskvällen ikväll 18:30 i Punsar bönehus) men eftersom de verkligen inte ser ut som bröd borde se ut så tvekar jag lite grann. Men kvällens tema handlar ju om självkänsla så jag måste väl klara av att bjuda på sneda bröd just ikväll, så bra självkänsla har jag nog. Eller? Det ena brödet jäste över halva plåten och man kan kalla den 2in1 bread. Dessutom blev det fyrkantig eftersom det jäste fast i hörnet. Inte alls så snyggt!

Sånt hos oss då super women snart ska dra en kam genom håret och bege sig till mamma barn med sina kära barn. Det är ju tisdag. Konstigt. Känns ju helt klart som måndag. 

1 kommentar:

annasdagbok sa...

Ta med bröd du bara! Jag sku gärna bita i ett sånt just nu. Mums, med mycke smör :) Så minns ja att jag oxå hade tänkt baka bröd idag, plåten lämnade jag fram redan imorse för att få det gjort. Men nåt annat kom emellan.