lek här en stund


Han blir placerad i "lekrummet" med en intressant korg full med "konstigheter" framför sig och så lite saker utspridda runtomkring som ska locka då han svänger sig bort från leklådan och börjar fundera vart mamma tog vägen. Sen finns det alltid nåt intressant halvvägs till mamma som kanske, förhoppningsvis, fångar hans intresse en stund till. Har jag riktigt flyt så hinner jag äta gröten innan han drar i min strumpa. Älskade unge.

Sånt hos oss då vi i tankarna är med resten av familjen B som åker iväg på resa uppåt. Dit där det ännu finns snö. Det är bara syrrans familj och vår som lämnar hemma. Bebisfamiljer. Att köra till Gällivare med Seth i samma bil undviker jag i detta skede av livet. Välj dina strider heter det ju. Edith och Ivar är väldigt besvikna och de tycker att alla andra reser nånstans hela tiden medan vi bara är hemma (håller lite med dem, de fick onödigt tråkiga föräldrar). För att lite lindra deras avundsjuka så ska vi fara till Esplanaden och äta en valfri rätt *jihoo* och det ser de väldigt framemot! Dessutom får vi köra med kusinernas Pathfinder denna helg och det är ju extra spännande (de lånade vår bil eftersom vi har en liten takbox. Linda, hoppas att ni fick nåt att rymmas dit!). Edith har t o m ritat en karta över hur vi ska sitta i bilen. Jag får äran att sitta i framsätet *blink*


3 kommentarer:

linda sa...

Haha vad kul med ritningen över var ni ska sitt ��. Er bil är super, vi fick allt att rymmas.
Kollade förresten på stolarna vid Rusta. De finns kvar! Både vita, gråa, bruna. De gråa var såklart snyggaste, de vita var dyraste (100kr till!) .

linda sa...

Ps! Det går nog att resa med bebisar. Vi har alltid rest med alla våra och då har vi ju inte haft så lugna småttingar. Men ibland har det "tagit mer än det gett " så man ska fundera en eller 2 gånger före. Oftast blir dock både barn och vuxna gladare med lite ombyte. Dock skulle JAG inte rest till enda till Gällivare med en liten. Lite väl lång bilväg! Fast på ett sätt tycker jag det är jobbigare då de är 1 år och börjar få egen vilja...
Blir säkert toppen med ett besök på Esplanaden. Så snygg inredning där och fräscht så jag tror att tom MammaMaria blir nöjd ��.. Ha nu en riktigt skön lördag!

maria sa...

Ok, det blir en resa till Haparanda snart då 😉 gråa skall det vara, vita bländar i solen!