M i s s i o n s m a g a s i n e t



Vi var ju dit några timmar i måndags och hängde upp lite mer kläder och mera porslin. Tyvärr tog klädhängarna slut - som vanligt. Har ni överlopps klädhängare så ta gärna dit dem, de behövs!! Några fina tavlor har också dykt upp i hyllorna.


Snygga skor åt den trendige killen, tippar att dessa var i storlek 39 - 40 nånting.  Många bra jeans åt alla män och pojkar i olika storlekar finns, bara att kolla läget!


Lite vårjackor börjar också dyka upp också och snart får vi plocka bort alla vinterkläder. Men ännu kan det ju komma en eller två köldknäppar....Den blå-vitrutiga kjolen med rött kantband är ju för underbar, med vit t-pajta under linningen och nätta sommarsandaler så är prinsessan klädd!!


Vi har många snygga plagg åt damer också, själv skulle jag ha köpt hem tunikan om den inte skulle fastna kring halsen om jag skulle pröva den. 


Ruth sneglade på de fina, rosa, babyskorna men fick nöja sig med skrickare som passade perfekt. Bara insen som fattas. Den rosa tunikan hon har på sig fick vi inte heller lämna kvar där. Så fin!


Vi har ju mycket nytt porslin också, dessa beige kantiga faten är ju lite annorlunda och snygga...och billiga!! Muggarna är stadiga och stabila och med svart färg inuti så syns ju inte eventuell "kaffemissfärgning"

Idag från 11 till klockan 15 är min svägerska Johanna där (hon som hade MajaHome tidigare) och för övrigt är det Essebor som betjänar kunder denna vecka vid magasinet (tis-tors 11-19, lö 10-14). Välkommen in!

3 kommentarer:

Anonym sa...

tror ja ev. kan fixa lite klähängare från jobbet om ni vill ha/ Hanna

maria sa...

Yes, vi vill ha :-)

Anonym sa...

ok, ska koll upp saken men ja tror no he gar ti ordn, på helga sorterar de döm å slänger ti de int återanvänder så ja ska fa i helge å si va som finns