b u b b l o r


Upsis, detta blev bubbligt. Bubbelljus. Namnet är knappast upptaget om jag ska satsa på webshop i framtiden. Harkel.  Nästa sats jag ska göra nästa vecka kommer att bli mycket bättre för då vet jag att de ska skakas ordentligt innan torktiden tar vid. Man lär sig så länge man lever.

Fast vem bestämmer vad som är snyggt eller fult!? 
Skönheten ligger ju i betraktarens ögon. Och jag har kommit till det skede i livet att jag inte skäms för det jag inte kan (okej, jag skämdes förra veckan då bokslutet för hem&skola var mer än bristfällig och det enbart var mitt fel. Jag saknade att ha nån att skylla på. Men nu kan jag alla detaljer i bokföring, trots att den kunskapen kom 2 år för sent.)
Sånt får man lära sig livet ut, att acceptera sig som man är. Acceptera det man inte kan. Vem vill inte vara smart, kvicktänkt och ha ett hästminne. Jag blev en medelmåtta. Det får duga så. Jag duger. Vi ska inte fokusera på vad människor gör utan på vad de är.  Kommentarer som "det blev ju nog nåt av honom trots att han var sån nolla i skolan" ger mig kalla kårar. 
När räknas vi som nåt? 
Vi behöver mer ödmjukhet. Mer ödmjukhet.

5 kommentarer:

Anonym sa...

På mammas begravning sade jag att hennes liv hade lärt mig att vara vanlig är tillräckligt bra. Tacksam. - Elina -

Linda sa...

Tycker de är extra fina just för att de är bubbliga 😊

Anonym sa...

Så fina!Var köper du betong o hur lång är torktiden?

Anonym sa...

Jättefina! Tack för en trevlig blogg!

maria sa...

Betongen har min man inhandlat för länge sen, men de finns väl att köpa i byggvaruhus. Kanske.

Torktiden är nog minst två dygn, jag väntade tre innan jag vågade klippa sönder formarna.