värmande filt


Igår var vi till "lillskogen" och plockade hem lite avsågade kvistar. Nytt pysselprojekt på gång hos fru B, om hon får passligt tillfälle. Vilket inte alls är så säkert. Men iallafall är kvistarna hemplockade och vi passade på då det var soligt och vackert. Idag är det värsta yrvädret där ute. Inte lockande alls.  Ruth packade in sig och hunden under filten. Nova hade också en mössa men den ramlade av ganska fort.
- mamma, nu fryser inte Nova.


Det blir alltid kallt i vårt gamla, timrade, hus då det är blåsigt väder .Vi har 19 grader här inne och sockor är väldigt aktuella. Men jag har hellre lite kyligt hemma än svettigt, kläder kan man alltid dra på sig. Lagom skulle ju också vara ett alternativ. 

Sånt hos oss denna fredag. Barnen har inhandlat fredagsgodis och de får öppna påsarna då de kommer hem. Det lilla extra. Själv köpte jag mörk choklad med hasselnötter och ska avsmaka en bit till eftermiddagskaffet. Inte lika gott som fazers röd men det får duka. Man når inte sin trivselvikt utan att kämpa lite extra. Nu lunchdags, killen vaknade sådär passligt. Fin tajmning. 

Inga kommentarer: