kaffe på café


Igår kväll tillbringade jag några timmar på missionsmagasinet i sällskap med min käre man och barnen. Vi fixade nya (eller begagnade) hyllor både till köket och café delen och rensade lite i röran (tyvärr blev inte vägghyllan som jag hade hoppats eftersom vi måste skruva i väggspiran som var på "fel ställe", alternativet var att hyllan annars ramlar ner) Bytte lite gardiner, bordsdukar och sånt. Tyvärr rusar ju alltid tiden så snabbt och mycket lämnade på hälft (hann inte plocka upp gardinerna som jag hade hemifrån, finns ännu i längden 1,60 av beige, gråa och lila). Men andra får gärna fylla tomma hyllplan bäst de vill och efter eget intresse. Missionsmagasinet är till för alla och människors kreativitet får gärna synas där både i inredningen och allt som vi säljer. Alla fina stickade sockor, vantar och mössor borde få mera synlighet nu när kylan kommer smygande. Kanske nån hinner plocka fram dem på borden mellan varven.

Vi övergår ju förresten till normala tider vid magasinet nu. Vi har öppet tis, ons och tors 11-19 och lördagar 10-14.
OBS! när ni skänker kläder till missionsmagasinet så skriv gärna på påsen om den ska direkt vidare till utlandshjälpen. Vi vet ju själva att alla klädesplagg inte säljs här eftersom vi har en hög levnadsstandard här och köper inte noppiga, omoderna eller annars medtagna kläder. Men de duger bra till utlandshjälpen så skriv gärna på påsen direkt så behöver vi inte öppna den och gå igenom den. Tack, tillsammans skapar vi ett fint loppis!

Sånt hos oss. Idag tar vi dagen precis som den kommer och avvaktar om lillkillen är på ett lika strålande humör som igår. Om kvinnor har skiftande humör så är det ingenting i jämförelse med en bebis. What is your feeling of today?

Inga kommentarer: