soffpotatis


Idag blir det andra vetebullar. Har anmält mig till en satsa på dig själv kurs med 4 andra damer vid tungdpunkten och tillsammans bildar vi en riktig kiva grupp. Att kursen dras på fredagar kl 17 passar ju bra med tanke på peppning inför helgerna. Härmed blir det fredagsmys med gurkskivor. (är ni intresserad så finns kanske några platser kvar på fredagar kl 15:30 och tisdagar kl 8:30-9:30)
Denna helg kommer garanterat att bli tuff med tanke på att mannen är borta både fredag och lördag och tröstätning är förbjudet. Tänk att födan vi intar spelar så stor roll för oss. Vissa har för stor tillgång till mat och har problem att dra ner på konsumtionen medan andra inte har mat för dagen. Ojämt fördelat. 

Sånt hos oss denna fredag morgon då soffpotatisen körs ut. Klockan är tio över 8 och barnen har redan ätit morgonmål och väntar på att börja söka sig iväg till förskolan/skolan. Ikväll ska de alla tre få sova i gästrummets utdragbara soffa och det tycker de är jättekul. Barn uppskattar det lilla och enkla, Ruth har redan tagit ner kudden och täcket dit... 

Inga kommentarer: