duplo lego


I slutet av nästa vecka besöker några personer Jaama församling och de efterlyser duplo lego att ta med åt barnen där. Har ni överbliven lego så får ni gärna skänka till missionsmagasinet innan torsdag 19.3. Det behöver inte vara stora mängder, allt räknas! Har vi inte öppet (öppettiderna är ju lö 10-14. Tis, ons och tors 11-18) så lägger ni bara påsen i tunnan på utsidan och skriver på påsen "lego till Ryssland" Tack! Själv har vi mycket lego så jag ska bidra med några klossar jag med. 

* * *

Sånt hos oss då vi äntligen har fredag. Tyvärr är mannen borta tills imorgon kväll så riktig rolig start på helgen blir det inte för min del. Dessutom missar jag kvinnokvällen i Esse församling ikväll där temat är "allt jag vill är att räcka till" så nu sitter jag i stugan och surar. 
- nåja, jag räcker ju åtminstone till att ta hand om dina barn, deklarerade jag fult åt mannen för nån vecka sen då jag upptäckte att vi var dubbelbokade ikväll. Jag var en sur fruntimmer som högt och ljudligt påpekade mitt "martyrskap". Jag behöver knappast förklara nåt mer, ni vet hur sådana situationer lätt uppstår och att inget blir bättre av att spela "tyck synd om mej nu".

2 kommentarer:

Netta sa...

Vi ska nog bidra med några klossar, men jag undrar om man också får skänka Duplo förvaringslådor? Alltså såna som kommer med en del klossförpackningar då man köper dem? Vi har två gröna och en rosa som inte används till nåt.

maria sa...

Absolut, det skulle vara jättebra!