p l a t t f a l lJag bad mannen printa ut ett exemplar av "kaffekokaren" innan han for från kontoret idag. Då han kom hem så ramade jag in bilden och hängde upp den och kände mig kanske en gnutta gladare denna skräp dag. Varför blir vissa dagar sådana som man borde stryka från almanackan? Att mannen dessutom kom hem nyfriserad fick mig ännu surare. Konstigt. Jag borde ju vara glad att han månar om sitt yttre och är snygg men det får mig bara att tänka på min egen fula kalufs och min lathet att ens boka frisör. Dessutom ska skötare ordnas åt barnen så ett frissa besök dagtid känns som lyx som andra har. Inte jag.  Nåja, mamma toppade ju mitt hår för nån vecka sen så egentligen är jag ju sk*tsnygg i håret om jag bara lägger plattången i eluttaget och börjar på. Typ. 

Sånt hos oss då jag önskar mig långt, långt härifrån. (och det värsta är att jag har alla möjligheter att fara men nej, det orkar undertecknad inte heller)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Snygg sopborste! var har du hittat den? :)

maria sa...

Oj, det är flera år sen jag köpte den i en inredningsbutik vid ideapark (då var den träfärgad) :-) men vid anttila har de snygga träsopborstar också!