ö g o n b l i c k


När jag hängde upp kläderna igår så "skötte" Ruth lillebror i hennes rum med stängd dörr. Då jag kollade läget (trots att Ruth poängterade att jag absolut inte får komma in) kunde jag inget annat än rusa efter telefon och knäppa ett kort. Vissa ögonblick måste ju bara sparas. 

Ett sånt ögonblick, som också borde sparas, blir det säkert på måndag kväll då Saara Kinnunen föreläser om kristen fostran vid Flynängens (Kållby) bönehus kl 18:30. Så den kvällen bokar vi in för detta.  Mer info finns här. citerar:

"Saara Kinnunen är socialpsykolog och arbetar som familjeterapeut i Vasa kyrkliga samfällighet. Hon har gett ut ett flertal böcker om fostran och par- och familjerelationer. Avsikten är att Kinnunen föreläser om kristen fostran (på svenska). Hon tar gärna emot frågor om kristen fostran, barns andliga utveckling, föräldrarollen mm. Du kan sända din fråga på epost till saara.kinnunen@evl.fi så ger hon svar på frågan i sin föreläsning."

Sånt hos oss då vi intar en skön fredag. Eller skön blir väl dagen först efter 11:45 då tandläkarbesöket är överstökat. Suck, varför måste man vårda sina tänder? Tycker det känns så pinsamt och på nåt vis utelämnande att ligga där på britsen och gapa medan andra människor bökar bland tänderna. Man vill bara svälja och gå därifrån.
Förresten, på tal om "obekväma" situationer, så deltog jag i Bellas utejumppa här i byn igår kväll och det var jätte kul trots att det samtidigt var super tungt och jag längtade till soffan. Alla ni som vill utmana er lite under vintern och våren ska komma med på torsdagar kl 19:15 vid Ytteresse skola. Denna gång hade vi intervall löpning på schemat och trots att jag är en B(C, D eller Ö) klass springare så hängde jag bra med. Dessutom är jag så pass mogen dam att jag vet mina begränsningar och vet när jag inte ska pusha mera. Lagom duger. Behöver inte vara i täten. 
Nu ska jag borsta tänderna. Minst två varv. 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Härlig bild!

Isabella sa...

Tack för igår!
Visste inte att du längtade till soffan. ;)
Såg inte så ut!

Heija!

maria sa...

Ha haa, dit deep inside ;-)